Aplicacions de Google Drive

Publicado: febrero 11, 2014 en Uncategorized
Etiquetas:, , , ,

Aquests dies hem començat a indagar en nous espais de Google Drive, concretament en les aplicacions que hi podem gestionar. Per grups cooperatius hem cercat eines que ens siguin d’interès per la nostra tasca educativa, nosaltres hem triat el Loupe.

El Loupe és una aplicació ideada per compartir fotografies. Aquesta eina ens permet crear collage de les imatges que volguem en formes diferents i en organitzacions variades. Podem pujar fotografies des del nostre PC o triar-les des de Internet. El recurs és molt adequat per fer exposicions orals a l’aula, crear imatges visuals per diferents temes que es tractin a l’aula, etc. Es poden fer activitats per grups cooperatius tal i com ho fem nosaltres i crear una proposta de amb autonomia per fomentar la creativitat dels alumnes.

Nosaltres hem dissenyat una activitat per treballar les emocions a l’aula, a partir de fotografies que generin una emoció concreta a partir de l’expressió facial. Els alumnes crearan un collage que reflectirà les emocions triades per ells. Us deixo la mostra

Loupe-nax1ctew

Us deixo l’enllaç de la aplicació: http://www.getloupe.com/

Gràcies ens veiem aviat!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s