Seguim amb les aplicacions!

Publicado: mayo 6, 2014 en Uncategorized
Etiquetas:, ,

Sparkol o VideoScribe

La nostra companya ens ha mostrat un programa d’allò més útil, el VideoScribe. Ens permet realitzar presentacions dinàmiques i visuals per si volem presentar una intervenció, un projecte o qualsevol altre acció educativa.

Podem realitzar tot el que volguem ja que disposa d’una biblioteca molt amplia per escollir els elements que sortiran el nostre vídeo. Animeu-vos a crear els vostres projectes, la veritat que a mi m’ha donat a pensar i potser realitzo la meva defensa oral del TFG amb aquest suport, qui sap.

Vídeo a mode d’exemple

 

 

 Aplicacions per a comunicació aumentitva

L’educació ha de ser inclusiva i per aquest motiu un company ens ha mostrat una web Aumentativa que és un banc de recursos i materials didàctics i multimèdia per la implantació de programes de Comunicació aumentativa. Podem realitzar pictogrames, signes animats, imatges, activitats i pots realitzar formació.

Podem fer servir aquesta utilitat per realitzar activitats amb els alumnes de NEE o per fomentar activitats inclusives en diversos llenguatges. Si volem veure les activitats ens hem de registrar a la seva web.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s